Logo

Ukens overraskelse

Rett før påske arrangerte Søre Neset FUS barnehage i Os en humanitær aksjon. På aksjonen fikk vi inn 7232,- kroner som er overført deres organisasjon Hjelp Moldova, forteller daglig leder Edle Nøkleby i en e-post til oss i dag. Vi har hatt en flott aksjon der barn har donert leker, solgt mat og drikke, hatt loddsalg og andre aktiviteter. Foreldre har donert strikkeklær, Kiwi Moberg sponset fruktkurv og privatpersoner gav blomsterkorger som vi hadde loddsalg på. Vi er stolt av å kunne bidra til det flotte arbeidet dere gjør. Gavebord Barna holder nå på å lære litt om deres organisasjon, hvordan dere hjelper og hvem dere er. Vi håper pengene som vi har satt over på organisasjonens konto i dag, vil komme til nytte, avslutter Nøkleby. Salgsdisk_w Tusen takk, dette er utrolig kjekt! Med pengene som er kommet inn vil vi hjelpe barn i Moldova med briller og annet, sier Hans Bjørn. Det skal komme de trengende direkte til nytte. Ingunn E. Bakketeig