Logo

Gratulerer med 90-årsdagen, Jon O!

Jon O. Vevle fra Osterøy er initiativtakeren til arbeidet som Hjelp Moldova startet i 1994. I dag fyller han 90 år! På 1990-tallet var Jon O. Vevle engasjert i Grenlandsaksjonen sitt nødhjelpsarbeid i Romania. Men da han hørte at situasjonen var enda verre i nabolandet Moldova, ble det destinasjonen for de neste hjelpesendingene fra Nordhordland. Jon O. var leder for Hjelp Moldova fra 1994 til 2000, og han fortsatte som aktivt styremedlem i flere år. Jon har han gjort en stor innsats for å bedre de fattige i Moldova sine kår, og han la også grunnlaget for organisasjonens videre arbeid. Hjertet hans banker nok fremdeles for Moldova, og han har hatt flere turer dit i ettertid. Jon-O_2014-05-07-Jubileum Jon O. Vevle, her fra 20-årsjubileet i 2014, der han gledet seg stort over alt organiasjonen hadde oppnådd. Foto: Evelynn Vevle Lone Til lykke med dagen, Jon – gode ønsker også for kommende dager! Tusen takk for den fanastiske jobben du har gjort! for styret i Hjelp Moldova Ingunn E. Bakketeig   Les også Kåre Næss sin sak fra februar 2013: "Jon O: Gledeleg gjensyn!"