Logo

God jul og godt nytt år

2021 har vært enda et år preget av korona. Det setter selvsagt en demper på aktiviteten vår, og ikke minst muligheten til å reise på tvers av landegrenser. Heldigvis har driften gått sin gang på synssenteret vårt, og det er mange som har fått hjelp av den dyktige staben på senteret. All honnør til Tatiana og hennes medhjelpere.

Vi har også fått donert 2 ambulanser til 2 sykehus i hovedstaden Chisinau. En gave som ble mottatt med stor takk. Her hjemme må vi få takke Stavanger universitetssykehus for begge ambulansene, og som gjorde det mulig for oss å bidra med bilene til helsetjenesten i Moldova.

Årets julegaveprosjekt fikk vi gleden av fysisk å være med på selv. 40 trengende familier fikk overlevert hver sin kasse med mat, andre nødvendige husholdningsartikler og litt julesnop. Vissheten om at vi har bidradd til at 40 familier har mat på bordet i julen, det varmer et giverhjerte. Tusen takk til alle givere som har tatt lodd eller gitt et bidrag til vårt julegaveprosjekt.

Vi vil få ønske dere alle en riktig god jul og et godt nytt år. Vi snakkes i det nye året.