Logo

NOK 250 000,- frå Grieg Foundation

Laurdag 2. mars fekk vi denne gladmeldinga i posten: Takk for søknadsbrev av 18.11.12 med forespørsel om fortsatt bidrag til senter for synshemmede i Moldova. Søknaden har nå vært behandlet i Grieg Foundations styre, og vi har gleden av å meddele at vår stiftelse vil bidra med NOK 250 000 for 2013. Det er et godt og viktig arbeid som utføres og vi ønsker lykke til videre. Vennlig hilsen Grieg Foundation v/ Per Grieg sr. Tusen takk!  Hjelp Moldova takkar nok ein gong for den fantastiske økonomiske støtta frå Grieg Foundation. Utan denne støtta dei seinare åra ville vi hatt problem med å gjennomføre arbeidet i Moldova slik vi ønskjer, og Grieg Foundation er nok ein av våre viktigaste samarbeidspartnarar. Humanitært hjelpearbeid er vanskeleg utan gode støttespelarar, og er svært viktig for vår motivasjon til å arbeide vidare i Moldova, seier ein svært takknemleg og glad leiar, Hans Bjørn Bakketeig. Tusen takk!   Ingunn E. Bakketeig