Logo

Dokumentarfilmen ruller fortsatt

Langhaugen videregående skole i Bergen er i gang med forberedelser til solidaritetsdag 12. november. I dag, fredag 30. oktober, var skolens førsteklasser på Bergen Kino for å se dokumentaren «Mirakelmannen» – filmen om Hjelp Moldovas arbeid.   220 elever var til stede i salen – fordelt på to visninger. Responsen fra elevene var svært god, her var det applaus både midtveis i filmen og etterpå. Blomster vanket det også. Filmvisning MB_Bergen_30.10.20_Lh_CJ_2   Blomster Etterpå skulle elevene tilbake til skolen for å arbeide videre med innsamlingsaksjonen. Gjennom året har skolen dessuten hatt både danseforestilling og flaskeinnsamling til inntekt for Moldova-prosjektet. Hans Bjørn Bakketeig var til stede på kinoen og hilste elevene etter visningene: – Vi er svært takknemlige for arbeidet dere gjør for Moldova. Innsatsen de videregående skolene gjør på solidaritetsaksjonene er svært viktig for oss, tusen, tusen takk! Pass nå godt på dere selv i denne koronatiden. Vi håper at vi igjen kan gjennomføre den «årlige» studieturen for dere til Moldova neste år. Informasjon om de andre skolenes aksjoner kommer etter hvert. PS. «Mirakelmannen» – kortversjonen av dokumentarfilmen «Mirakelet i Moldova» – kan du se på TV2 Sumo. Ingunn E. Bakketeig