Logo

Fantastisk gave til ukrainske flyktninger i Moldova

Selskapet Trygve Tønjum Import AS har nylig feiret 100-års jubileum. I den forbindelse ønsker de å donerer en full trailerlast med mat og drikke til ukrainske flyktninger i Moldova. Ikke nok med det. Selskapet dekker også transportkostnadene.

Trygve Tønjum Import AS er et heleid datterselskap av Tønjum Invest AS som er lokalisert i Bergen. Selskapet er en uavhengig importør av et komplett utvalg av frukt, grønt og bær til det norske markedet.
Hovedkunder er distribusjonssentralene til ledende supermarkedskjeder over hele Norge.

I samarbeid med Hjelp Moldova skal varene fra Tønjum transporteres fra Bergen, gjennom Europa og til Moldova. En av de første dagene i april blir de lastet på trailer. Noen dager senere, og før påske, vil varene være tilgjengelig for utlevering i flyktningleirene.

Det er betydelig mengde varer som blir donert av Tønjum. Det kan nevnes 1,5 tonn hvetemel, 1/2 tonn sukker, 200 kg syltetøy, 2 tonn pasta, mye variert hermetikk, kaffe og te. I tillegg er det morsmelkerstatning, bleier og 2000 glass med barnemat.

Takket være denne generøse gaven fra Tønjum, ser det nå ut til at vi reiser til Moldova snarlig med 3 fulle trailere. Lastingen skjer som sagt en av de første dagene i april. Om du fremdeles sitter på noe du ønsker å sende til Moldova, eller vil gi noen kroner, så er det ennå ikke for sent. Kontakt styret om du lurer på noe.

Tusen takk til Trygve Tønjum Import AS

Foto: Trygve Tønjum Import AS