Logo

3 trailere klar for tur til Moldova

I løpet av de siste dagene er 3 trailere, fra System Trafikk på Osterøy, lastet fulle med varer til Moldova. I lasten er det blant annet rullestoler, mat, feltsenger, tepper og sengetøy til flyktningleirene. I tillegg har vi varer med til det ortopediske sykehuset i Chisinau, og til landsbyene Holosnita og Curesnita nord i landet.

System Trafikk har stilt med lagerlokale til alle varene vi har mottatt de siste ukene. Nå i helgen har ansatte også jobbet dugnad for å få lasten sikkert og korrekt stuet på bilene. Med eksperthjelp på stuing og logistikk har vi fått plass til absolutt alt som er blitt donert til organisasjonen.
Trailerne er fulle, og tirsdag kjører de om bord i Fjordline med kurs for Moldova. De vil kjøre samlet på turen gjennom Europa. Vi ønsker sjåfører og medhjelpere god tur.

Hjelp Moldova vil takke alle som har bidradd til at vi kan hjelpe både ukrainere og moldovere i denne vanskelige tiden. Hjelpen vil garantert være kjærkommen. Tusen, tusen takk!