Logo

Årets siste Moldovatur

Det er klart for en ny tur til Moldova. Denne gang er Hans Bjørn eneste representant for organisasjonen, og turen starter 11. oktober. Hovedfokus første uken blir synssenteret: utredninger av pasienter, utlevering av briller, møter med sykehuset vedrørende nye lokaliteter og planlegging av fremdriften av senteret sammen med myndighetene i Moldova. Videre blir det oppfølging av de andre prosjektene våre; bl.a. familien Raju. Videre program 17. oktober: forelesning/oppfriskingskurs for øyeleger fra hele Moldova 18. og 19. oktober: to dagers seminar med opplæring av øyeleger i ti distrikt i Nord-Moldova 20. oktober kommer Nils Fredrik Nilsen med traileren. Det betyr to dagers arbeid med fortolling og lossing. Lasten denne gangen består av synshjelpemiddel og diverse utstyr til sykehusene rundt om i landet. 24. oktober kommer Harry Ertresvåg og Jarle Ådlandsvik. De vil følge opp arbeidet ved Mor og barn-sykehuset og Barnehage nr 74.