Logo

Byrknes Auto støtter Hjelp Moldova

Sju representanter fra Byrknes Auto var med på oktoberturen 2010; fem for første gang. Inntrykkene var mange alt fra dag 1. Tore Johansen, tollansvarlig i Byrknes Auto, har skrevet reisebrev der han formidler sine inntrykk etter turen. Bildet til venstre viser 12 år gamle Ana. Av alle de møtte gjorde hun sterkest inntrykk. Den 7. Oktober satt vi oss på flyet på Gardermoen grytidlig om morgenen med kurs for Riga hvor ferden gikk med en liten propellmaskin videre til Chisinau. Stemningen var lett spent blant oss som ikke hadde vært i Moldova tidligere. 3 timer etter at vi forlot Riga ankom vi Chisinau internasjonale lufthavn. Det første vi la merke til var at bagasjen ble losset fra flyet over på en 40-50 år gammel lastebil med åpent plan. Så visst ikke den standarden vi er vant til! Etter passkontrollen var det inn for å finne bagasjen. Med den begrensede trafikken på den lille flyplassen tok det ikke lang tid å finne ut at vi var to som hadde mistet bagasjen under veis. Hele reisebrevet finner kan du lese ved å klikke på linken: 2010 reisebrev Byrknes Auto