Logo

Alternativ julegåve:
Kjøp julegåvekort frå Hjelp Moldova

Hjelp Moldova har også i år eit Julegåveprosjekt der inntektene går til fem ulike tiltak: Hjelp Moldova sitt arbeid for synshemma, samt fire familiar som treng ei hjelpande hand. Klikk på "Les meir" for å finna ut korleis, kven og kva du støttar gjennom Julegåveprosjektet. Prinsippet er enkelt: I staden for at at du kjøper ein ting og gjev bort, kjøper du eit eller fleire julegåvekort frå oss for ein sum du sjøl bestemmer. Kortet gjev du som julehelsing eller symbolsk presang i staden for å kjøpa ein ting. Julegåva frå deg vert dermed eit bidrag til eit verdig liv for eit medmenneske. For å kjøpa julegåvekort kontaktar du ein av desse i styret: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
mob. 416 34 670 aase-hun@online.no  Åse Hundvin
mob. 991 63 456 astrid@strilen.no       Astrid Daae Kristiansen
mob. 467 83 100 kaarness@online.no   Kåre Ness