Logo

Årsmøtet 2011: Gjenvalg av styret

Hans Bjørn Bakketeig held fram som leiar av Hjelp Moldova. Alle styremedlemmer som sto på val, hadde sagt seg villige å stilla opp for ein ny periode, og alle vart attvalde. -Eg er glad for at alle ønskjer å jobba vidare, og eg er takksam for å få ny tillit, seier Hans Bjørn Bakketeig som gleder seg til nye utfordringar i Moldova. Bildet: Styret i Hjelp Moldova, frå venstre, bak: Astrid Daae Kristiansen, Nils Fredrik Nilsen, Jarle Ådlandsvik, Skjoldvor Haukås og Kåre Ness. Framme står Åse Hundvin og Hans Bjørn Bakketeig. (Foto: Heine Oen) Styret er samansett slik: Leiar: Hans Bjørn Bakketeig, 5200 Os Nestleiar: Åse Hundvin, 5955 Lindås Kasserar: Astrid Daae Kristiansen, 5981 Masfjordnes Skrivar: Kåre Ness, 5955 Lindås Styremedlem: Skjoldvor Haukås, 5141 Fyllingsdalen Varamedlem: Jarle Ådlandsvik, 5314 Kjerrgarden Varamedlem: Nils Fredrik Nilsen, 5179 Godvik Kåre Ness